Menu
MPS015 Website Header 980X196 Px 3

Material Handler

 

MPS Systems B.V. is een internationaal opererende machinebouwer van drukmachines voor de label- en flexibele verpakkingsindustrie sinds 1996. Onze klanten drukken etiketten en flexibele verpakkingen voor o.a. eten en drinken, cosmetica, huishoudmiddelen en beveiliging. Onze machines worden van A tot Z intern ontwikkeld en geassembleerd en wereldwijd verkocht middels een internationaal netwerk van eigen buitenlandse vestigingen en distributeurs. De installatie en aftersales worden uitgevoerd door een eigen serviceafdeling met ondersteuning van een internationaal netwerk van servicepartners.

Material Handler

De kracht van MPS Systems zit in het klant specifiek configureren van machines waar veel gebruik wordt gemaakt van OEM delen. Door de grote mate van maatwerk en strakke levertijden in de markt heerst er een dynamische werkomgeving waarin MPS Systems kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren niet alleen de beste machine, maar werken intensief samen met onze klanten om het allerbeste resultaat te bereiken voor de klant. Dit doen we door middel van innovaties op het gebied van connectivity en hoogstaande service en performance programma’s.

Wat ga je doen?
De primaire rol van de Material Handler is de ondersteuning van de project planners van het bedrijfsbureau. Vanuit die positie ben je een spin in het web met cruciale invloed op de gehele uitvoering.

Onze strakke levertijden vragen een strakke regie. Als Material Handler ben je mede verantwoordelijk voor het voeren van de regie. Dit doe je onder andere door:

 • zorg te dragen voor artikelbeheer in het ERP systeem. Artikelbeheer begint al bij het (re)design proces en blijft van wezenlijk belang gedurende de levenscyclus van het artikel. Omdat andere afdelingen (onder andere Inkoop en Magazijn) sterk afhankelijk zijn van een goed lopend artikelbeheer is het essentieel dat je verbinding weet te leggen met de verschillende afdelingen binnen de organisatie en meehelpt verbeteringen door te voeren.
 • ondersteuning te bieden aan afdeling Inkoop in het opvolgen van inkoop orders. Samen met afdeling Inkoop draag je zorg voor een soepel lopend inkoop proces.
 • Ondersteuning te bieden aan afdeling Magazijn door mee te helpen materialen op tijd in montage te krijgen.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, zowel intern als via externe opleiders.

Wie zoeken wij?
Om succesvol te kunnen zijn in deze rol, beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • Gedegen kennis van ERP, met name Material Management en Production Planning (INFOR is een pre, maar belangrijker is kennis van de bedrijfsprocessen in ERP).
 • Ervaring in de machinebouw of maak-industrie is een pre.
 • Nieuwsgierig. Je weet in korte tijd kennis te verzamelen waarmee je zelfstandig je taken kunt uitvoeren. Daar stopt het niet maar je blijft jezelf ontwikkelen.
 • Je blijft continu de kwaliteit van je werk verbeteren. Je kijkt vooral naar waar je zelf in kunt bijdragen om dit te bereiken. Je kunt dit aantonen uit eigen ervaring.
 • Vanwege onze internationale supply chain breng je een goede kennis van de Engelse taal mee.
 • Je kunt je staande houden in een dynamische omgeving, geen dag is hetzelfde!

Wat biedt MPS jou?

 • Je komt te werken in een internationaal, innovatief bedrijf met een gezonde groeiambitie, waar jij de ruimte krijgt om mee te groeien. Je werkt samen met enthousiaste hardwerkende collega’s met passie voor hun vak.
 • Je werkt in het mooie Arnhem, dichtbij de snelweg en hebt de mogelijkheid
 • MPS betaalt een uitstekend salaris (10% boven cao Metaalbewerking), dat afhankelijk is van de ervaring die je meebrengt.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform cao. 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mooi!

Heb je vragen neem dan contact op met René Migchelbrink, Hoofd Bedrijfsbureau tel. 026-7601585
Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur je CV en een korte motivatie naar hr@mps4u.com