Menu

Junior Monteur

 

Word jij onze nieuwe collega?
Kom werken bij MPS! 

Foto Bij Vacature

Junior Monteur Maurits (23, links): “Ik ben sinds 1 juni in dienst bij MPS, na eerst een jaar op detacheringsbasis te hebben gewerkt. De variatie en uitdaging maken dit werk leuk, en er heerst een gezellige en ongedwongen sfeer in het bedrijf.”
Monteur Rico (30, rechts): “Het is gaaf om deze machines vanaf de voormontage op te bouwen tot een volledig draaiende machine. Ik ben iedere keer weer trots als er een machine klaar is om naar de klant te gaan!”

Heb jij er weleens over nagedacht waar het etiket op je bier- of shampoofles vandaan komt?

Bij MPS in Arnhem bouwen we hightech drukmachines waarop etiketten en flexibele verpakkingen gedrukt worden. Deze machines verkopen wij aan drukkerijen over de hele wereld, die daarmee met snelheden tot wel 200 meter per minuut in perfecte kwaliteit kunnen drukken, bewerken en stansen!
Als Junior Monteur kom je na een inwerkperiode te werken op de afdeling Montage. Je bent nieuwbouwmonteur en bouwt samen met je collega’s in gemiddeld 8 tot 12 weken een compleet werkende machine.

Ruimte voor ambitie
Zie jij jezelf wel als kopman leiding geven, of de wereld over reizen als internationaal service monteur? Binnen MPS zijn er volop mogelijkheden om opleidingen te volgen en verder door te groeien!

Beschik jij over de volgende opleiding en eigenschappen?
• MBO niveau 3 of 4 Werktuigbouwkunde of Mechatronica
• Affiniteit / ervaring met fijn mechanische nieuwbouw is een pré
• Flexibel en proactief
• Zorgvuldig en gestructureerd werken
• Type no nonsens, hardwerkend, leergierig en gemotiveerd
• Kennis van werken in een Lean omgeving is een pré

Meer informatie of solliciteren
Contactpersoon: Martine van der Meijde, HR Adviseur
mail: m.vdmeijde@mps4u.com tel: 026- 760 15 00

Klik hier voor de vacatureposter