Menu
MPS015 Website Header 980X196 Px 3

Commissioning Engineer

 

MPS Systems B.V. is een internationaal opererende machinebouwer van drukmachines voor de label- en flexibele verpakkingsindustrie sinds 1996. Onze klanten drukken etiketten en flexibele verpakkingen voor o.a. eten en drinken, cosmetica, huishoudmiddelen en beveiliging. Onze machines worden van A tot Z intern ontwikkeld en geassembleerd en wereldwijd verkocht middels een internationaal netwerk van eigen buitenlandse vestigingen en distributeurs. De installatie en after sales worden uitgevoerd door een eigen serviceafdeling met ondersteuning van een internationaal netwerk van servicepartners.

wij zijn op zoek naar een:

Commissioning Engineer

De kracht van MPS Systems zit in het klant specifiek configureren van machines waar veel gebruik wordt gemaakt van OEM delen. Door de grote mate van maatwerk en strakke levertijden in de markt heerst er een dynamische werkomgeving waarin MPS Systems kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren niet alleen de beste machine, maar werken intensief samen met onze klanten om het allerbeste resultaat te bereiken voor de klant. Dit doen we door middel van innovaties op het gebied van connectivity en hoogstaande service en performance programma’s.

Wat ga je doen?
Nadat de machine is geassembleerd, volgt de laatste fase voor afname: de inbedrijfname. Als Commissioning Engineer ben je verantwoordelijk voor het testen en afstellen van de machine voor de inbedrijfname.

Daarnaast houd je je ook bezig met:

  • Het laden van software (codesys systemen)
  • Het verhelpen van storingen
  • De machine afname met klanten vanuit de hele wereld. Hierbij is kennis van flexo drukken een pre.

Je werkt nauw samen met je collega’s van bijvoorbeeld Service, Ordercoördinatie, Montage en Print Management.

Ohtomi Operators And MPS Commissioning Engineer During Training At The MPS Factory In The Netherlands

Commissioning Engineer Rick tijdens een afname met klanten uit Indonesië
(foto is pre Corona genomen)

Waar ga je naartoe?
Onze machines worden wereldwijd verkocht en geïnstalleerd. Een deel van je werkzaamheden voer je op locatie bij de klant uit en om deze reden zijn we op zoek naar een collega die bereid is om internationaal te reizen (tot ongeveer 25% van je werktijd). Je basis is ons hoofdkantoor in Arnhem en je rapporteert aan de Teamleider Commissioning.

“Er heerst een informele werksfeer waarin collega’s veel ruimte krijgen voor eigen initiatief en zelfstandigheid in de functie.” – Dean Tolboom, Teamleader Commissioning

Wie zoeken wij?
MPS Systems is op zoek naar een verbetergedreven en communicatief vaardige medewerker met:

  • Een HBO diploma Mechatronica/besturingstechniek of vergelijkbaar
  • Ervaring in de machinebouw
  • Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met zowel mechanische als elektrische werkzaamheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (dit is echt een must)
  • Een VCA diploma of de bereidheid om deze te halen

Door de groei en ambitie van MPS Systems is de organisatie volop in beweging en ontwikkeling in het opbouwen van structuren, systemen en werkprocessen.

De organisatie werkt er naartoe om een zelflerende organisatie te worden, aantoonbare ervaring met procesverbeteringen is dan ook een vereiste.

Er zijn binnen MPS Systems volop kansen om je te ontwikkelen, zowel intern als via externe opleiders.

Hoe solliciteer je op deze mooie functie?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mooi!

Het werving & selectieproces voor deze positie is exclusief uitbesteed aan Target. Voor meer informatie omtrent de organisatie en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Target te Hattemerbroek, Thomas Snoeijer via 06-37409293 / thomassnoeijer@target.nl of Bas Blanken via 06-38580415 of basblanken@target.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.