Menu

Service Coördinator

MPS Systems B.V. (MPS) is gevestigd in Arnhem en is wereldwijd een bekend en kwalitatief hoogstaand merk op het gebied van drukwerkmachines voor etiketten en flexibele verpakkingen. Onze klanten drukken etiketten en flexibele verpakkingen voor o.a. eten en drinken, cosmetica, huishoudmiddelen en beveiliging. Onze machines worden van A tot Z intern ontwikkeld en geassembleerd en wereldwijd verkocht middels een internationaal netwerk van eigen buitenlandse vestigingen en distributeurs. De installatie en after sales worden uitgevoerd door een eigen service afdeling met ondersteuning van een internationaal netwerk van service partners.

Wij zijn per direct op zoek naar een:
Service Coördinator
(binnendienst)


De functie
Na een gedegen interne opleiding kom je als service coördinator te werken op de service binnendienst. Hier ben je verantwoordelijk voor de technische after sales service in de meest brede zin van het woord. Je bent het aanspreekpunt van MPS klanten en partners uit de hele wereld omtrent machine vragen en problemen. Je vertaalt de wensen van de klant naar de interne MPS organisatie, legt afspraken vast, koppelt deze terug en zorgt voor een goede voorbereiding naar de organisatie van klantbezoeken, welke gedaan worden door de service buitendienst collega’s. Voor de ondersteuning bij storingen kun je terugvallen op de service helpdesk. Je bent betrokken bij de coördinatie van technische verbeterprojecten en verantwoordelijk voor langlopende service projecten.

Jouw profiel

  • HBO technisch werk & denkniveau in combinatie met commercieel gevoel
  • Aantoonbare relevante werkervaring in de wereld van “high-tech” kapitaal goederen in een vergelijkbare functie
  • Je houdt overzicht en je bent sterk in coördineren, plannen & organiseren
  • Een groot probleemoplossend vermogen waarbij je een probleem ook eenvoudig kan uitleggen
  • Praktische, flexibele, klantvriendelijke, service- en teamgerichte instelling, stressbestendig en stevige persoonlijkheid
  • Aantoonbare relevante werkervaring als service monteur buitendienst (hierbij moet je denken aan bijv. het bouwen van machines, oplossen van storingen etc.) is een pre
  • Kennis van Engels in woord en geschrift (Duits is een pre)
  • Goede algemene computerkennis en vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden
MPS is een internationale, ondernemende organisatie die volop groeit. De juiste kandidaat kan rekenen op een marktconform salaris en uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. MPS biedt haar medewerkers ruime opleidingsmogelijkheden aan en hecht daarnaast ook veel waarde aan persoonlijke groei. Daarnaast biedt de informele sfeer je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Reageren?
Voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren kun je contact opnemen met Martine van der Meijde, HR Advisor.
E-mail: m.vdmeijde@mps4u.com of telefonisch 026-7601500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.