Menu

Internationaal Field Service Engineer

Internationale uitdaging voor reislustige techneut

Jouw technische expertise inzetten voor een succesvolle organisatie met grote ambities? Wij zoeken een energieke en reislustige Field Service Engineer. Een veelzijdige functie bij een innovatieve organisatie waar kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Het werkklimaat bij MPS is open en informeel van karakter met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben jij die enthousiaste en creatieve techneut die wij zoeken?

De functie
Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en de start-up van onze drukpersen en de service en het onderhoud van onze installed base. Ook ben je verantwoordelijk voor het opleiden van lokale technici en operators zodat ze goed kunnen omgaan met de machines. Je reist de hele wereld over en bent vaak het gezicht van MPS bij de klant. Afwisseling genoeg: soms ben je verantwoordelijk voor de installatie van een compleet nieuwe machine, soms word je ingevlogen vanwege een complexe technische storing. Die storing kan zowel mechanisch, elektrisch als besturingstechnisch van aard zijn. Na het oplossen van een storing behoort ook het maken van een goede rapportage tot je werk.

Jouw profiel
Je hebt bij voorkeur een afgeronde HTS-opleiding en minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Die ervaring heb je bij voorkeur opgedaan in de machinebouw. Je bent flexibel en proactief. Uiteraard beschik je over een hands-on mentaliteit, ben je klantgericht en heb je commercieel inzicht. Je bent een technische troubleshooter die bereid is veel te reizen (tot 75%, de meeste weekenden zul je echter wel thuis kunnen zijn). Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je spreekt, naast het Engels, bij voorkeur nog een vreemde taal.

De organisatie
MPS Systems B.V. is gevestigd in Arnhem en is wereldwijd een bekende en kwalitatief hoogstaande producent van drukwerkmachines voor etiketten en flexibele verpakkingen. Onze klanten drukken etiketten en flexibele verpakkingen voor o.a. eten en drinken, cosmetica, huishoudmiddelen en beveiliging. Onze machines worden van A tot Z intern ontwikkeld en geassembleerd en wereldwijd verkocht middels een internationaal netwerk van eigen buitenlandse vestigingen en distributeurs. De installatie en after sales worden uitgevoerd door een eigen serviceafdeling met ondersteuning van een internationaal netwerk van servicepartners.

Reageren?
Voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren kun je contact opnemen met Martine van der Meijde, HR Officer.
E-mail: m.vdmeijde@mps4u.com of telefonisch: 026- 760 15 00.

More information?