Menu

Afstudeerstage Werktuigbouwkunde

Ben jij de werktuigbouwkundige student die enthousiast wordt van het verbeteren van kwaliteit. Kom afstuderen bij MPS en verbeter onze drukmachines!

Wie zijn wij?
MPS Systems B.V. (MPS) is gevestigd in Arnhem en is wereldwijd een bekend en kwalitatief hoogstaand merk op het gebied van drukwerkmachines voor etiketten en flexibele verpakkingen. Onze klanten drukken etiketten en flexibele verpakkingen voor o.a. eten en drinken, cosmetica, huishoudmiddelen en beveiliging. Onze machines worden van A tot Z intern ontwikkeld en geassembleerd en op maat gemaakt.

MPS is een snelgroeiend en innovatief bedrijf met enthousiaste collega’s die zorgen voor een prettige en informele sfeer. Voor jong talent bieden we diverse carrièremogelijkheden. 

Vacature Mechanical Eng Foto

Hoe ziet jouw afstudeerproject eruit?
De drukkwaliteit is het belangrijkste onderdeel van een drukpers en klanten stellen steeds hogere eisen aan deze kwaliteit. Daarom kijken we voortdurend hoe we deze kunnen verbeteren. Vooral in het gebied waar de inkt in contact komt met het te drukken oppervlak is er een grote kans op kwaliteitsverlies.

Als afstudeer stagiair ga jij je verdiepen in de verschillende factoren die binnen bovengenoemd gebied de drukkwaliteit kunnen beïnvloeden en in welke mate (denk aan: trillingen, spelingen, elasticiteit en onregelmatige snelheden). Aan de hand van je analyse doe jij constructieve aanbevelingen om de drukkwaliteit te verbeteren.

Is deze afstudeeropdracht niet helemaal wat je zoekt? Laat ons weten wat jij leuk vindt, dan gaan we hierover in gesprek om tot een geschikte opdracht te komen.

Extra informatie:
Functie eisen:

  • Je zit in het laatste jaar van de Hbo-opleiding Werktuigbouwkunde
  • Je bent gemotiveerd en leergierig
  • Je hebt een proactieve werkhouding

Wat bieden wij:

  • Een afstudeeropdracht waar écht iets mee gedaan gaat worden
  • Ondersteuning en facilitering vanuit ons Engineering team
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
  • Een goede stagevergoeding
  • de mogelijkheid om na je afstudeeropdracht bij ons te blijven en ons team te komen versterken
  • Een gezellige, informele sfeer en collega’s die ontzettend graag willen helpen

Contactgegevens:
Geïnteresseerd in deze afstudeeropdracht of heb je zelf een goed idee?
Neem dan contact op met Martine van der Meijde, HR advisor:
Mail: m.vdmeijde@mps4u.com
Telefoonnummer: 026-760 15 00

More information?