Menu

Senior Mechanical Engineer

Veelzijdige uitdaging voor energieke engineer

Jouw technische expertise inzetten voor een succesvolle organisatie met grote ambities? Wij zoeken een energieke Senior Mechanical Engineer. Een veelzijdige functie bij een innovatieve organisatie waar kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Het werkklimaat bij MPS is open en informeel van karakter met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben jij die enthousiaste en creatieve Engineer die wij zoeken?

De functie
Als Mechanical Engineer ben je een belangrijke schakel binnen projecten. Je werkt vanuit de afdeling Engineering aan complete technische machineconfiguraties. Deels standaard, maar soms ook klantspecifiek. Je kijkt welke delen al eerder zijn gebouwd en welke delen opnieuw ontworpen moeten worden. Je werkt nauw samen met de afdelingen Sales en Projectmanagement. Jouw ontwerp wordt in de montage tot een volledige machine gebouwd. Daarna volgt de FAT-test; vaak met de klant erbij. Een voorbeeldproject is dat een klant in Rusland een machine met 15 drukstations wil waar hij op flinterdun materiaal wodka-labels met 3 lagen en gouden applicaties op kan drukken. Aan jou om dit te regelen!

Jouw profiel
Je beschikt over een HBO- werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een MBO-opleiding richting Werktuigbouwkunde afgerond. Je bent een enthousiaste engineer met een frisse blik en passie voor techniek. Je bent iemand die accuraat is en gestructureerd werkt. Je vindt het leuk om op detailniveau een machineconfiguratie uit te werken. Je gaat graag de diepte in waar het gaat om de juiste constructie, maar hebt ook geen moeite met het feit dat sommige werkzaamheden een meer routinematig karakter hebben. Je werkt graag in teamverband en vindt het een uitdaging om binnen een internationaal, dynamisch bedrijf te werken.

De organisatie
MPS Systems B.V. is gevestigd in Arnhem en is wereldwijd een bekende en kwalitatief hoogstaande producent van drukwerkmachines voor etiketten en flexibele verpakkingen. Onze klanten drukken etiketten en flexibele verpakkingen voor o.a. eten en drinken, cosmetica, huishoudmiddelen en beveiliging. Onze machines worden van A tot Z intern ontwikkeld en geassembleerd en wereldwijd verkocht middels een internationaal netwerk van eigen buitenlandse vestigingen en distributeurs. De installatie en after sales worden uitgevoerd door een eigen serviceafdeling met ondersteuning van een internationaal netwerk van servicepartners.

Reageren?
Onsite Engineers verzorgt exclusief de werving & selectie van deze vacature.
Klik hier om direct te reageren op deze vacature.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thedo Boer via telefoonnummer 024-6424041 of 06-51831834. E-mail: tboer@onsite-engineers.nl 

 

Vacature Mechanical Eng Foto

 

More information?